Veoauto puksiirabi

Puksiirabi parkimismajas

Kraavist väljaaitamine

Pakiauto pukseerimine

S√Ķiduki pukseerimine garaaŇĺist

Laia veose saateteenus

Maasturi pukseerimine

Bussi pukseerimine

Käivitusabi

  • Rahulolev klientRahulolev klientIDEA Eesti

    Rahulolev klient:" Ma olen v√§ga t√§nulik teie teenuse eest! Olin reede hilis√Ķhtul s√Ķitma hakkamas perega Tallinnast Rakverre. Selgus, et mu auto Mini One ei k√§ivitunud. Otsisin internetist autoabi, kes tuleks mulle appi. Sorisin mitmeid lehti l√§bi. Olin k√ľsimuse eest, et kas mu auto peale k√§ivitamist p√§rast Rakveres ka k√§ivitub v√Ķi olen sama probleemi otsas j√§lle. Teadsin, et mu auto aku on vana, sest auto vanus on juba 8 aastat. Teie lehelt aga avastasin, et te saate auto aku koha peal uue vastu v√§lja vahetada. Ma k√ľll ei lootnud, et see saab juhtuda ka reede hilis√Ķhtul. V√§ga suur oli mu √ľllatus, kui selgus et see siiski on v√Ķimalik. Tulite vahetasite aku v√§lja ja mina sain muretult oma s√Ķitu alustada. Samuti polnud probleemi p√§rast Rakveres auto taas k√§ivitamisega. Olen v√§ga t√§nulik! Te v√Ķiks seda teenust rohkem reklaamida!"

Osutame kiiret ja kvaliteetset¬†autoabi, puksiir– ja¬†k√§ivitusabi k√Ķikjal¬†Eestis. Kui peaksid abi vajama v√§ljaspool Eestit, siis aitame sind ka mujal Euroopas¬†(loe l√§hemalt).
Puksiirabi hinnad Tallinnas alates 42 ‚ā¨ ja pikemate vahemaade puhul (al 600 km-st) alates 0,6 eur l√§bitud kilomeeter.

Soodushinnad: Pikemate vahemaade √ľhe otsa vedu meie plaani j√§rgi kuni -50%.

NB! KASKO meil ei kehti!

Meie puksiiride ja autoabimeeskondade asukohad:
Tallinn, Tartu, P√§rnu, Viljandi, Paide, Rakvere, J√Ķhvi, Haapsalu, J√Ķgeva, P√Ķlva, Rapla, Valga, V√Ķru.

Autoabi, puksiir– ja¬†k√§ivitusabi pole veel k√Ķik!

Lisaks nendele teenustele pakume veel:

  • Rehviabi
  • √úlekabariidilised veod, treilervedu ja saateauto
  • Auto lukuabi
  • S√Ķidukite h√§daabi (k√ľtuseabi).
  • Kindlustusabi
  • Autoremont